Ebooks

Vidojević Dosije Omega Novi Svetski Poredak Kao Novi Satanizam (Omega file New world orde

  • Download 5x Faster
  • Download torrent
  • Direct Download
  • Rate this torrent +  |  -

Torrent info

Name:Vidojević Dosije Omega Novi Svetski Poredak Kao Novi Satanizam (Omega file New world orde

Total Size: 1.91 MB

Magnet: Magnet Link

Seeds: 0

Leechers: 1

Stream: Watch Full Movie @ Movie4u

Last Updated: 2015-08-08 11:14:10 (Update Now)

Torrent added: 2009-08-26 00:34:14CyberGhost VPN For Torrents

Torrent Files List


Vidojević - Dosije Omega - Novi Svetski Poredak Kao Novi Satanizam (Omega file - New world order as new satanism) (2001).pdf (Size: 1.91 MB) (Files: 1)

 Vidojević - Dosije Omega - Novi Svetski Poredak Kao Novi Satanizam (Omega file - New world order as new satanism) (2001).pdf

1.91 MB
 

tracker

leech seeds
 

Torrent description

For english-only speaking:
This book is in serbian (serbocroatian) language. English title would be: Omega File - New World Order as New Satanism (2001). Serbian author Milan Vidojević collected together a vast amount of evidence that the comming new order of the world or the new world order of the global elites is planning to push humankind into a world of global slavery and is willing to commit massive murder to accomplish it if neccessary. The author documments how various secret groups and rich monopolists have financed all major wars in order to push forward their agenda of an unified world under their totalitarian rule. The book bears special significance to the events that happened in the collapse of former Yugoslavia and the actual causes for the terrible war that soon followed. Carefully documented, The Omega File is probably the best book for understanding global events from the past and in the future that emerged from regions of former Yugoslavia in this case Serbia. 390 pages. A must read for everyone.
Za one koji govore srpski (srbskohrvatski):
Knjiga Milana Vidojevića, Dosije Omega - Novi Svetski Poredak Kao Novi Satanizam (2001), predstavlja ogromnu kolekciju činjenica o masivnom globalnom gibanju zvanom kao novi svetski poredak (new world order) koji ima za zvaničan cilj, da potpuno kontroliše svetsku populaciju i sve resurse na ovom planetu. U ovoj brisantnoj knjizi autor intimno če vam predstaviti životnu filozofiju ovog izuzetno agresivnog gibanja, ko sve stoji iza njega, šta je več učinio i šta če učiniti u budučnosti, da ostvari svoje vrlo destruktivne ciljeve. Pročitajte kako su veoma bogati bankiri i tajna društva glavni uzrok za sve svetske vojne i kako su ustvarili sve velike diktatore kao što je Hitler, Stalin, Roosvelt, čak i Tito. Ova vrlo važna knjiga če u vama ustvariti potpuno drugačiju sliku svetskih događaja i sve preko potpuno dokumentiranih slučajeva, koji su nekim ljudima poznani več desetlječa a ostali ih čuju prviput. Samo u ovoj knjizi pročitat čete ko je zaista kontrolišao bivšu Jugoslavijo i ko ju je poslao u propad a i o tome ko je zaista bio Tito i kojim tajnim grupacijam je on pripadao. Dosije Omega predstavlja dosad najbolju knjizu na području bivše Jugoslavije koja otkriva najtamnije događaje svetske zgodovine i povezuje ih u jedno koherentno viziju za bodučnost. A ona nije ni nimalo lepa za čovečanstvo. 390 stranica. Ovu knjizu bi zaista svaki morao da pročita.
Sa zadnje stranice:
Novi svetski poredak frontalno gura čovečanstvo u ropsto, kroz kontrole hrane, energije, kredita, finansija i ličnih sloboda, kako bi se ostvarila suština Novog svetskog poretka, da poremeti i destabilizuje ljudsko društvo, pritom konstantno puneći uši čovečanstvu kako je to za njegovo dobro, kako je to "civilizacija", dok one koji im se suprotstavljaju žigošu, da su ekscentrici i bolesnici koji žive u svetu svojih fiksnih ideja o navodnom neljudskom poretku i globalnom nacizmu koji je pred vratima. Svi koji žele da glasno kažu da se sa nečim ne slažu izvrgnuti su ruglu kroz mehanizme medijske manipulacije i sistem kriterijuma kojih ih predstavlja kao subverzivne i destruktivne osobe. Tako patriotizam i nacionalizam postaju arhaična i negativna svojstva karaktera, a odricanje od svega što je lično i posebno postaje obrazac nove filozofije življenja, gde je Evrope postala merilo svih stvari i cilj svih napora "zaostalih" zemalja. Novi kriterijumi etičkih vrednosti pretvorili su ove principe u šuplje ljušture, a reči kao što su "ljubav" i "saosećanje" su reči kojih se treba stideti. Kao lideri su nam se nametnuli ambiciozni egoisti, čiji su životni horizoni omeđeni težnjom ka bezobzirnoj dominaciji, a nelečeni kompleksi inferiornosti su opasan reagens kojim su spremni da zapale vatru osvetoljubivosti prema svemu što je drugačnije ili iznad njihovih diktata, ispunjavajući tako zadatak zbog kog im je i data moć.

related torrents

Torrent name

health leech seeds Size
 


comments (0)

Main Menu