Religion

Hilandarske Price avi

  • Download Faster
  • Download torrent
  • Direct Download
  • Rate this torrent +  |  -
Hilandarske Price avi

Download Anonymously! Get Protected Today And Get your 70% discount


Torrent info

Name:Hilandarske Price avi

Infohash: 0E417AAC27D3C09294ED55C56BC7CA840439DF4E

Total Size: 700.48 MB

Seeds: 0

Leechers: 0

Stream: Watch Full Movie @ Movie4u

Last Updated: 0000-00-00 00:00:00 (Update Now)

Torrent added: 2009-09-03 07:26:55






Torrent Files List


Hilandarske_Price.avi (Size: 700.48 MB) (Files: 1)

 Hilandarske_Price.avi

700.48 MB
 

Announce URL: http://open.tracker.thepiratebay.org/announce

Torrent description

Mnogobrojne su svetinje Hilandara sto na osobiti nacin svedoce o velicini i snazi vere, istorije i kulture Srpskog naroda. Hilandar je imao srecu zbog zastite Visnjih sila i njegovih petnaest svetitelja da nikada ne bude poharan, razaran, da mu nikada pozari i zemljotresi ne nanesu veliko zlo. Osam vekova u kontinuitetu samo su se zbirala u ovu kucu blaga duhovna, a nikada rasipala.

Setimo se samo Presvete Bogorodice Trojerucice i ostalih sedam cudotvornih ikona, mnostva relikvija, preko stotinu kivota sa mostima svetitelja, mnostva razlicitih predmeta koji su osvestani na taj nacin sto su bili u posedu ili u blizini svetitelja pa ce nam biti lakse da shvatimo deo znacaja, snage i lepote velike kuce Hilandarske. Odlican dokumentarni film snimljen na Hilandaru, i cijom kupovinom pomazete obnovu vise od polovine manastirskih zdanja koja su stradala u katastrofalnom pozaru 4. marta 2004. godine.

Svetogorska klima, Krstionica Svetog Haralampija, Hilandarske masline, Hilandarski pocetak, Projekat Hilandara, Sveti put, Manastir Svetog Vasilija, Loza Svetog Simeona, Pirg kralja Milutina, Opsada Hilandara, Pirg Svetog Save, Pirg Svetog Georgija, Paraklis Rozdestva Bogorodicinog, Paraklis Svetog Nikole, Beli konak, Saborna crkva - cudotvorne ikone, Dobri Sejac.

related torrents

Torrent name

health leech seeds Size
 


comments (0)

Main Menu